Zoekt u een sociale werkplaats in Amsterdam?

Packstore B.V. is meer dan een sociale werkplaats in Amsterdam. Zij combineren namelijk Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met uw wens: de klant. Daarbij worden kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en scherpe tarieven gehanteerd. Bij Packstore B.V. zijn mensen in dienst die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit bedrijf werkt samen met uitkeringsinstanties waardoor ze mensen een kans kunnen bieden zichzelf te ontwikkelen in de maatschappij. Is dat waarmee u als bedrijf wilt samenwerken? Dan bekijkt Packstore B.V. graag de mogelijkheden samen met u! 

De kenmerken van dit bedrijf

Kenmerkend aan Packstore B.V. is dat het een maatschappelijk betrokken ondernemer is. De behoeften en de belangen van zowel de klanten als de medewerkers staan hier hoog in het vaandel. Daarnaast hanteert dit bedrijf scherpe tarieven. Dit bedrijf hanteert ook een unieke last-minute service. Dit houdt in dat ze ook in de weekenden en in de avonden beschikbaar voor u zijn. Tot slot kunnen ze voor u goederen opslaan. Een hoop voordelen dus!

Wilt u een gratis offerte aanvragen?

Wanneer u graag een gratis offerte aan wil vragen dan kunt u terecht op de website van Packstore B.V. Heeft u een vraag of is iets onduidelijk? Schroom dan niet om contact op te nemen. Een medewerker komt dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.