Een zaal huren in Rotterdam met een landelijke stijl doet u bij ’t Manneke

Een zaal huren in Rotterdam kan om veel verschillende redenen. Bijvoorbeeld voor een trouwerij, een familiereünie of een bedrijfsfeest. Heeft het evenement bijvoorbeeld een landelijk thema? Dan bent u bij ’t Manneke helemaal aan het juiste adres. Dit is een locatie met een landelijke stijl. U treft ’t Manneke in een prachtig verbouwde boerderij. U geniet hier van het buitenleven. Tegelijkertijd heeft u Rotterdam om de hoek want de bruisende stad is slechts op 9 kilometer afstand. U kunt bij deze locatie verschillende zalen huren. Een hoop mogelijkheden dus! 

Een bruiloft vieren bij ’t Manneke

Ook een bruiloft kan goed gevierd worden bij ’t Manneke. Deze locatie heeft namelijk een hele authentieke sfeer. Perfect voor een landelijke doch moderne bruiloft! U kunt hier niet alleen de zaal huren, ’t Manneke verzorgt graag ook de aankleding en de muziek voor u. Ook kunt u hier genieten en smullen van heerlijke culinaire gerechten. Wanneer u uw wensen doorgeeft regelt ’t Manneke de rest.

Bekijk het online op de website

Wilt u graag iets meer lezen over de zalen van ’t Manneke? Ga dan naar de website van ’t Manneke. Hier kunt u ook de contactgegevens van dit bedrijf vinden. Vul bijvoorbeeld het contactformulier in.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.