Wilt u ook luxe kamperen in Nederland?

Wilt u eens iets nieuws proberen als het gaat om vakantie? Kies dan eens voor luxe kamperen in Nederland. Dit is een camping die helemaal ingericht is in de Afrikaanse sferen. U ontwaakt in exotische sferen zonder dat u helemaal naar Afrika hoeft af te reizen. Kies voor een lodgetent ergens in Europa en u geniet van Afrika op en glamping. Een geheel nieuw avontuur.

Meer over Afrikaans kamperen

Is luxe kamperen iets voor u? Lees dan nog even verder voor meer informatie. Op de luxe campings van Safritip kunt u een tent boeken waarin rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving centraal staan. Het is niets van wat u gewend bent van het normale kamperen. U krijgt een gehele ruime verdieping voor uzelf. U kunt tot wel 6 personen genieten van deze ruimte. De campings waarop dit kan worden dan ook glampings genoemd. Het is leuk voor jong en oud. Buiten deze prachtige accommodatie kunt u genieten van zwembaden, sportvelden, speeltuinen en natuurlijk de nodige hapjes en drankjes.

Reserveren

Lijkt een glamping u wel wat? Ga dan nu naar de website. Hier vindt u alle informatie over de camping, inclusief prijzen en foto’s, en kunt u direct contact opnemen voor vragen of een reservering plaatsen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.