Wilt u ook kamperen in Limburg?

Lijkt het u leuk om te kamperen in Limburg? Dan hebben wij een tip voor u. U kunt terecht bij camping de Leistert. Het park bevindt zich in het midden van Limburg en het ligt gelegen nabij Venlo, Roermond en Weert. Daarnaast ligt het nabij diverse natuurparken. Maar ook op het park zelf valt er genoeg te beleven. In deze blog leggen we u uit wat.

Wat u kunt doen
De Leistert bevindt zich op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. Er is hier erg veel te beleven. Zo zit u dichtbij de steden Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar u lekker kunt wandelen of fietsen. Maar ook op de camping zelf valt er genoeg te doen. Ga zwemmen in het subtropisch zwembad, bowlen, tafeltennissen, vissen of midgetgolfen. Het kan hier allemaal. Dus u hoeft zich nooit te vervelen. Wilt u lekker tot rust komen? Dan is dat ook geen probleem. Ga lekker voor uw caravan zitten met een boek en geniet van de rust.

Meer weten over kamperen in Limburg?
Meer weten over kamperen in Limburg bij camping de Leistert? Neem dan eens een kijkje op de website en krijg een impressie van de camping. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op en u wordt verder geholpen zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.