Wijn bezorgen vanuit uw stoel?

Wilt u iemand verrassen met een fles wijn? Maar heeft u geen tijd om de wijn zelf in de winkel te kopen en deze te brengen naar de ontvanger? Dan weten wij hoe we dit alsnog kan! Bij BoeketCadeau.nl kunt u online bestellen en kunt u de wijn laten bezorgen bij iemand die u wilt verrassen. Benieuwd wat u van ons kunt verwachten? We leggen het graag aan u uit.

Wijnpakketten laten bezorgen
Het assortiment van BoeketCadeau.nl bestaat uit diverse wijnen, zoals rode wijn, witte wijn en rosé. Naast dat u losse wijn kunt bestellen, bent u hier ook aan het juiste adres voor de meest heerlijke wijnpakketten. U kunt bijvoorbeeld wijn combineren met heerlijke noten of bijpassende chocolade. Kies het gewenste cadeau en laat uw wijn bezorgen. U kunt uw wijnpakket ook combineren met een boeket bloemen. De wijn wordt afgeleverd samen met de eventueel toegevoegde producten als cadeau, in een luxe geschenkendoos.

Snelle levertijd
Wanneer u voor 12.00 heeft besteld wordt de wijn dezelfde avond al bezorgd! Wordt de wijn na 12.00 uur besteld, dan is deze de volgende dag in huis. U kunt natuurlijk ook voor een ander bezorgmoment kiezen. Dat is aan u.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.