Waarom kilometerregistratie?

Het is voor een bedrijf heel handig om bedrijfswagens te hebben. Als medewerkers beschikking hebben tot bedrijfswagens zullen ze erg mobiel zijn. Deze mobiliteit zorgt ervoor dat ze snel bij uw klanten kunnen zijn en zo zijn ze altijd bereikbaar. Het brengt echter ook nadelen met zich mee. Want wat als mensen misbruik maken van de wagens? Is er namelijk wel overzicht of toezicht op de medewerkers in de wagens? Het antwoord is ja. Met de kilometerregistratie kunt u gemakkelijk alles zien wat er gebeurt met uw bedrijfswagens.

Wat doet rittenregistratie?

Rittenregistratie betekent letterlijk dat de ritten in uw bedrijfswagens geregistreerd worden. Dit gaat over de tijden, afstand en plaatsen die en waar er wordt gereden. U kunt zelfs met een piepklein tijdverschil precies zien waar de wagen zich op dit moment bevindt. Dit wordt allemaal opgeslagen in de verschillende producten die hiervoor zijn gemaakt. Doordat deze apparaatjes dit allemaal automatisch doen zullen er geen fouten worden gemaakt die uw medewerkers, al dan niet opzettelijk, kunnen maken. Daarnaast kunnen de tijden direct als urenregistratie gebruikt worden, wat u administratie weer werk uit handen neemt. Het kan zelfs menselijke bewaking schelen, aangezien u bij een vermissing van een wagen direct kunt zien waar de wagen is.

Ik wil!

Als u geïnteresseerd bent in rittenregistratie kunt u kijken op de website. Hier vindt u het hele assortiment plus de benodigde informatie. Als u toch nog vragen heeft kunt u via de verschillende contactgegevens contact opnemen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.