VVR-Parts is de specialist in Haarlem

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets of wilt u uw fiets of scooter laten repareren bij een specialist in de buurt van Haarlem? Bij VVR-Parts bent u aan het juiste adres. VVR-Parts is de specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van alle merken fietsen en scooters. U kunt hier terecht voor reparatie en onderhoud, maar ook voor het aanschaffen van fietsen.

VVR-Parts

VVR-Parts is 7 dagen in de week open en u kunt langskomen wanneer u wilt. Er staat een vakkundig team voor u klaar om u te helpen. ze beschikken over een ruime en gespecialiseerde werkplaats waarin alle soorten reparaties worden gedaan. U kunt hierbij denken aan schadeherstel werkzaamheden, algeheel onderhoud, banden vervangen, uitlaat scooter afvoeren, remblokken vervangen en accessoires montage. U kunt uw fiets of scooter afleveren bij VVR-Parts en dezelfde dag weer ophalen. Lukt het u niet om zelf langs te komen, dan kunt u ook gebruik maken van de Pick up & return service. Ze komen dan bij u langs om uw fiets of scooter op te halen.

Online afspraak maken

U kunt online een afspraak maken of gewoon langskomen wanneer u wilt. Bent u benieuwd naar de fietsenreparatie Haarlem en wilt u meer weten? Ga dan naar de site voor meer informatie of neem contact op met VVR-Parts en zij helpen u verder.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.