Vertaal bureau in Den Haag inschakelen

Heeft u altijd al een restaurant, camping of hotel willen beginnen in Nederland, maar speciaal voor Spaanse gasten? Of wilt u misschien zelfs IN Spanje een camping of hotel beginnen? Dan is het handig dat het bereikbaar wordt voor Spanjaarden. Dit betekent onder andere dat uw website, folders, nieuwsbrieven en meer vertaald moeten worden van Nederlands naar Spaans. Zo kunnen alle potentiële gasten alles te weten komen over uw horecabedrijf en graag gast worden.

Vertaalbureau

De vertaling van uw website, nieuwsbrieven en folders moet natuurlijk wel op de goede manier gebeuren. Misschien kunt u een beetje  Spaans verstaan en spreken en misschien zelfs een beetje lezen, maar dit betekent niet dat u foutloos Spaans kunt schrijven. Dit is wel erg belangrijk. Er moet geen miscommunicatie ontstaan en de potentiële gasten moeten ook zeker niet last hebben van de spel- en grammatica fouten op de website. Zorg er daarom voor dat u een vertalen van Tongo Vertaalbureau inschakelt. Zij kunnen de tekst helemaal foutloos voor u vertalen, zodat u ook Spaanse gasten kunt gaan ontvangen.

Nu contact opnemen

Wilt u dit vertaal bureau in Den Haag inschakelen? Ga dan naar de website voor alle informatie en om direct contact op te nemen. Zo kunt u een tekst aanleveren en zullen zij deze zo spoedig mogelijk foutloos in het Spaans naar u terug sturen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.