Verbinding met de ander dankzij geweldloze communicatie

Zou u graag een mediation opleiding willen volgen? Het is een verijking voor uzelf maar ook voor uw omgeving. U leert er oplossingsgericht denken, kijken naar de behoeftes van beide partijen en naar verlangens. Ook op uw werk kan een mediationopleiding van belang zijn.  Heeft u regelmatig te maken met onenigheid of discussies waarbij behoefte is aan een derde persoon die meedenkt in een oplossing? Ook tijdens vrijwilligerswerk of voor uw persoonlijke groei kan hier behoefte aan zijn. Een opleiding als mediator kan u volgen via Vine Coaching. 

Oplossingsgericht denken kan dankzij mediation

In  verbinding staan met de ander, het klinkt misschien wat zweverig maar het is vaak wel de basis om een conflict op te lossen. In de weg hiernaar toe  kan je als mediator begeleiding geven. Op het werk, in de familie, in de buurt, mediation komt overal van pas. Ook op persoonlijk vlak! U leert oplossingsgericht denken. U kijkt naar de behoeftes van beide partijen, de verlangens en legt deze naast elkaar. Vaak kan hieruit een oplossing blijken. . Om tegemoet te komen aan de andere partij is het belangrijk om tot hetzelfde niveau te komen en om elkaar te horen zoals je zelf gehoord wil worden.

Verbindend met de ander

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan eens de website van Vine coaching en lees er alles over verbindende communicatie.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.