Veilig voedsel dankzij de thermometers van Gullimex

Als je in de horeca werkt, supermarkt of retail en je verkoopt voedsel. Dan ben je vast bekend met de strenge regels op het gebied van verkopen van voedsel. Want gezond voedsel moet hygiënisch zijn en onder de juiste temperaturen worden bewaard. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die dit een stukje gemakkelijker maken. Een van deze hulpmiddelen koop je bij Gullimex, een thermometer om het voedsel mee te meten, dit doe je met een digitale kernthermometer.

De temperatuur van je voedsel meten

Dankzij de handige thermometers kan je eenvoudig meten wat de temperatuur is van het voedsel. Bepaalde voedingswaren mag je niet boven of onder een bepaalde temperatuur bewaren. Dit kan je eenvoudig bijhouden met een praktische thermometer. Afhankelijk van het type voedsel kan je een thermometer aanschaffen die past bij de manier van meten. Op de webshop van Gullimex staan uiteenlopende type thermometers die je hiervoor kan gebruiken.

Bestel ook online de thermometer die je nodig hebt!

Online op de webshop van Gullimex kan je een keuze maken uit verschillende thermometers. Heb je behoefte aan een temperatuur logger? Ook deze vindt je online op de webshop en kan je vandaag nog eenvoudig bestellen. En wie weet kan jij straks ook eenvoudig de temperatuur van het voedsel in de gaten houden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.