Een vakantie boeken bij dit recreatiepark!

Wilt u zich even lekker opladen in eigen land? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen bij recreatiepark de Leistert. Dit is een park gelegen in Limburg waar u terechtkunt als u graag er even tussenuit wilt. Kom lekker tot rust of leef u uit bij de bowlingbaan, golfbaan, het subtropisch zwembad et cetera. Neem een kijkje op de website en ontdek wat u allemaal precies kunt doen.

Omgeving recreatiepark
Ook in de omgeving van recreatiepark de Leistert valt genoeg te beleven. Dit komt doordat het park gelegen is op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. Ga er lekker op uit om te shoppen, een musea te bezoeken of lekker een hapje te eten, want het recreatiepark ligt nabij de steden Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar u lekker kunt wandelen of fietsen.

Meer weten over dit recreatiepark?
Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen over dit recreatiepark? Neem dan eens een kijkje op de website van het park. Hier ziet u precies wat u allemaal kunt beleven. Heeft u nog vragen of wilt u graag een boeking plaatsen? Neem dan contact op met het recreatiepark en u wordt verder geholpen door één van de medewerkers.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.