Telemarketing uitbesteden

Bent u zo druk met allerlei klusjes binnen het bedrijf dat u het contact met uw klanten steeds minder aandacht geeft? Dat is heel fout. Zonder klanten ben je niets, maar als je ze niets kunt aanbieden – ook niet. Hoe los je dit op? Soms moet je bepaalde diensten uitbesteden en hier komt Convins om de hoek kijken. Convins kan telemarketing van u overnemen, zodat u klanten weer de gewenste aandacht krijgen die zij verdienen en die nodig is. Convins handelt weer naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Meer informatie? Leest u dan gauw verder.

Diensten

Convins kan de volledige telemarketing van u overnemen, indien dat wenst. U hoeft ook niet alles uit te besteden. U kunt zelf precies aangeven wat u wel en niet wilt uitbesteden. Convins werkt volgens een heel handig principe, namelijk het no cure no pay principe. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u moet betalen voor diensten waar u niet tevreden mee bent. Bent u benieuwd naar de mening van andere klanten van Convins? Neemt u dan is een kijkje bij de referenties, u vindt deze op de website.

Mogelijkheden

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken voor een gesprek met een van de medewerkers van Convins? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.