Telefoonbeantwoording uitbesteden

Zit u vaak in besprekingen, of moet u veel reizen voor uw werk? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u uw telefoon niet altijd aan kunt nemen. Maar is het ook wel eens voorgekomen dat u hierdoor belangrijke telefoontjes mist? Als u dit probleem wilt voorkomen, kan het een goed idee zijn om uw telefoonbeantwoording uit te besteden aan een ervaren bedrijf. SecretariA heeft inmiddels twintig jaar ervaring en kan deze dienst op professionele wijze voor u uit handen nemen.  

Vriendelijke en professionele werknemers

De medewerkers van Secretaria zijn niet zomaar mensen die deze functie als bijbaan hebben. Bij SecretariA staat professionaliteit en vriendelijkheid namelijk ontzettend hoog in het vaandel. U kunt er dus ook van uit gaan, dat uw potentiële klanten op een vriendelijke manier te woord gestaan worden en op een zo goed mogelijke manier worden geholpen. Daarnaast kunnen de genoteerde gegevens van de gesprekken naar u- of een collega worden doorgestuurd.

Hoe wordt SecretariA beoordeeld?

Bent u ook benieuwd naar ervaringen van andere bedrijven die de hulp van SecretariA hebben ingeschakeld? Ga dan naar de website en klik op “referenties”. Hier kunt u meer lezen over de ervaringen van anderen. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Antwoordservice.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.