Soliday beschermt u tegen de zon

In de zomer is het vaak prachtig weer: de zon schijnt en het regent niet. U wilt in deze aangename temperaturen graag buiten zitten, maar niet in de brandende zon. Daarom is een zonnedoek van Soliday een perfecte oplossing om te kunnen genieten van het warme weer, zonder te verbranden.

Zonnedoek op maat

Bij Soliday kunt u kiezen uit verschillende soorten zonnedoeken. Elk zonnedoek is van kwalitatief materiaal en heeft een strak design. De zonnedoeken zijn allemaal oprolbaar en in de hoogte verstelbaar. De grootte van het zonnedoek bepaalt u zelf, zodat het zonnedoek precies past op de plek waar u hem hebben wilt. De verschillende soorten zonnedoeken zijn Soliday A, Soliday M, Soliday C en Soliday CS. Soliday A en M zijn met de hand verstelbaar en Soliday C en CS worden automatisch opgerold met behulp van een afstandsbediening. Daarnaast heeft elk soort zonnescherm nog specifieke eigenschappen. Zo kunt u altijd kiezen voor het zonnescherm die precies naar uw smaak is. U hoeft zich met een zonnedoek van Soliday niet druk te maken over slecht weer. De zonnedoeken zijn bestand tegen wind en regen, zelfs als het hard stormt.

Geïnteresseerd?

Op de website van Soliday kunt u foto’s bekijken van de verschillende zonnedoeken. U kunt een 3D ontwerp laten maken van uw zonnedoek op maat en direct een offerte ontvangen. Als u alle modellen nog eens rustig thuis wilt bekijken kunt u de brochure bij u thuis laten bezorgen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.