Sociale werkplaats in Volendam

Je bent op zoek naar een sociale werkplaats in Noord Holland. Het liefst een sociale werkplaats Volendam of een sociale werkplaats Amsterdam. Maar waar vind je deze sociale werkplaats in Volendam of een sociale werkplaats in Amsterdam? Heb je dan wel eens gekeken bij Packstore? Zij zijn namelijk een soort van sociale werkplaats in Nederland.

Een sociale werkplaats Amsterdam of Volendam

Als je op zoek bent naar een sociale werkplaats Amsterdam of sociale werkplaats Volendam, dan kan dat nog best wel een lastig zijn. Heb je toevallig al eens gekeken bij het bedrijf Packstore? Zij zijn namelijk niet echt een sociale werkplaats maar ze fungeren namelijk wel een beetje zo. Dit komt omdat zij namelijk met mensen werken die een afstand gedaan hebben op de arbeidsmarkt. Zo zijn ze geen echte sociale werkplaats Amsterdam of Volendam, maar fungeren ze eigenlijk wel als zo een.

Meer informatie over Packstore?

Op zoek naar een sociale werkplaats Amsterdam of Volendam en wil je daarom graag meer informatie over Packstore? Neem dan gewoon even een kijkje op hun website. Je vindt daar namelijk alle informatie over het bedrijf. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen aan Packstore? Stel deze dan gerust aan ze!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.