Smoothies maken met Greenis Europe

Het maken van smoothies en sappen is een goede en leuke manier om voedingsstoffen binnen te krijgen. Groente en fruit zijn op allerlei manieren te combineren. Deze kunnen in de fruitpers gegooid worden en vervolgens komt er een heerlijke sap uit. Helaas komen niet alle voedingsstoffen die in deze groente en fruit zitten niet allemaal in de smoothie terecht. Dit omdat er vaak hitte wordt gebruikt bij het persen van het sap. Gelukkig is daar de slowjuicer.

Over de slowjuicer

De slowjuicer haalt u bij Greenis Europe. Deze webshop is speciaal gericht op het verkopen van slowjuicers. Zij hebben veel kennis en ervaring en helpen u daarom graag bij het maken van uw keuze. U kiest voor een slowjuicer, omdat een slowjuicer op een hele langzame manier perst, waardoor er geen hitte vrij komt en daardoor een voedingswaarde van tot wel 6 keer zoveel heeft als een smoothie uit een reguliere fruitpers. Daarnaast is een slowjuicer heel stil, zuinig en heeft het een mooi moderne uitstraling, zodat uw keuken er zeker niet op achteruit gaat.

Bestellen

Ga nu naar de website van Greenis Europe, zodat u de slowjuicer kan bekijken, informatie over de slowjuicers kan lezen en vervolgens de slowjuicer kunt bestellen. Verzendkosten zijn gratis en u heeft de slowjuicer snel in huis.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.