Scheidingswanden voor toiletten en douches koopt u bij Lockers and More

aat u binnenkort uw eigen sauna of wellnesscentrum opzetten? U bent er waarschijnlijk wel achter dat het ontzettend veel tijd kost om alles goed uit te zoeken. Hoe zit het met de wet- en regelgeving? Hoe kies ik een goed betalingssysteem uit? Wat voor personeel moet ik aannemen en hoeveel mensen in totaal? Als u veel druk voelt is het verstandig om meerdere dingen tegelijk bij één leverancier aan te schaffen. Dit zorgt ervoor dat u het overzicht bewaard en weet wie u moet bereiken als er iets mis is. Bij Lockers and More hebben ze verschillende producten zoals scheidingswanden voor toiletten en douches, maar ook lockers om spullen veilig in op te bergen.

Het assortiment online bekijken

Als u een keuze wilt maken voor een bepaald type scheidingswand of locker, kunt u een kijkje nemen op de website. Hier vindt u een overzicht met foto’s van de verschillende producten.

Vragen? Neem contact op met een van de medewerkers

Heeft u nog vragen over een scheidingswand douche of een van de andere producten? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen en kunnen u daarnaast persoonlijk advies geven.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.