Scheidingswanden bestellen

Bent u als bedrijf op zoek naar lockerkasten, toiletscheidingswanden of douchescheidingswanden? Bij Lockers and more bent u aan het juiste adres. Lockers and more is gespecialiseerd in lockerkasten, slotsystemen, banken, opbergkasten en scheidingswanden. U heeft hier keuze uit een ruim assortiment. Lockers and more levert aan onder andere scholen, festivals, sportscholen en sauna’s.

Het assortiment

Bij Lockers and more kunt u terecht voor toiletscheidingswanden en douchescheidingswanden. Ze hebben een ruim assortiment aan scheidingswanden. Zo kunt u kiezen voor een scheidingswand dat past bij uw interieur en organisatie. Er is bijvoorbeeld een aangepaste wand voor kinderdagverblijven en basisscholen. Deze wanden zijn aangepast op het gebied van maatvoering. Ook kunt u kiezen voor een stabiele, duurzame en waterbestendige scheidingswand. Op de site vindt u het volledige assortiment aan scheidingswanden voor de douche en toilet.

Producten bestellen

Op de site van Lockers and more kunt u de lockers en scheidingswande bestellen, bijvoorbeeld de scheidingswand douche. In het assortiment van Lockers and more vindt u producten van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden zij u betrouwbare service. Heeft u een bestelling geplaatst, dan wordt uw bestelling snel bij u afgeleverd. Op de site kunt u ook direct een vrijblijvende offete aanvragen, u weet dan gelijk waar u aan toe bent. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met Lockers and more en zij helpen u graag verder.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.