Scheiding regelen met mediator uit Drenthe

Scheiden is niet niks. Er komen heel veel emoties en gevoelens bij kijken. Deze kunt u gelukkig op uw eigen manier en in uw eigen tempo verwerken, maar er zijn ook dingen die niet kunnen wachten. Denk aan het papierwerk, afspraken over de kinderen en het verdelen van het geld en/of de inboedel. Gelukkig kunt u hier hulp voor inschakelen als u hier samen met uw ex-partner niet uitkomt. Schakel de hulp in van een mediator uit Drenthe.

Hoe werkt het?

Als u er niet uitkomt met uw partner, begin dan niet direct een rechtszaak. Wat u hiermee creëert is een sfeer die vijandig en wantrouwig is. De rechter zal voor u dingen gaan beslissen, waar u het misschien helemaal niet mee eens bent. Bij een mediator is dit zeker niet het geval. Hij gaat zich niet bemoeien met de inhoud van het gesprek, maar wel met de voortgang van het gesprek. Hij zal ervoor zorgen dat er niks vergeten wordt en dat er op een vertrouwelijke en collegiale manier tot oplossingen gekomen zal worden waar beide partijen blij mee zijn.

Nu contact opnemen

Neem contact op via de website voor alle informatie en voor het maken van een afspraak. U vindt de contactgegevens en de rest van de informatie op de website.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.