Scheiding met begeleiding

Gaan jij en je partner scheiden, maar zie je dit nog niet zo snel gebeuren? Scheiden is al erg genoeg laat staan de spanning en de stress die het met zich meebrengt. Die stress is niet goed voor jou of je partner, maar ook niet voor je kinderen. Daarnaast moeten er zaken geregeld worden waar je je liever niet mee bezig houdt. Hier kan Carent in Assendelft of omgeving jou mee helpen. De medewerkers van Carent staan namelijk voor je klaar in deze zware tijden.

Advies

De medewerkers van Carent geven elk echtpaar advies wat betreft scheiden. Daarbij neemt Carent zaken op zich, zodat jij deze niet meer hoeft te regelen. Carent neemt altijd de rol in van adviseur, want de beslissing neem jij uiteindelijk zelf. Natuurlijk is deze rol altijd geheel onafhankelijk. Je gaat niet voor niets scheiden van je partner dus jullie zullen het lang niet altijd met elkaar eens zijn. Jullie zullen elkaar misschien zelfs proberen te kwetsen. Hierin zal Carent de juiste begeleiding aanbieden, zodat jullie over enkele tijd kunnen beginnen aan een nieuw leven zonder koestering van enig wrok.

Beoordelen

Wil je meer informatie over de medewerkers van Carent omtrent de adviesrol die zij inneemt gedurende dit proces? Neem dan contact op via het volgende telefoonnummer: 0251-362065 of kijk gauw op de website.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.