Relatietherapie volgen in Zeist

Elk relatie heeft ups en downs. Het kan echter zo zijn dat u het gevoel heeft dat er teveel downs zijn, of dat er een lange periode is die niet goed voelt. Dit hoeft niet direct te betekenen dat de relatie stuk loopt en dat er geen liefde meer is tussen jullie. Daarom gaat u relatietherapie volgen in Zeist. Hier wordt ontdekt waar de problemen liggen, worden ze blootgelegd en zullen er vervolgens oplossingen gevonden worden. Zo is de relatie tussen u en uw partner weer snel de oude.

Werkwijze

De psychotherapeut heeft een bepaald plan in zijn hoofd. Dit wordt bij iedereen in grote lijnen hetzelfde uitgevoerd. Het begint met een kennismakingsgesprek en een uitleg van de situatie. De eerste problemen zullen hierbij al naar boven komen en er zal worden gevraagd waar u graag aan wilt werken. Vervolgens moet duidelijk worden welke wensen en vragen er over en weer zijn en is het de bedoeling dat beide partijen hieraan gaan werken. Communicatie is ook een factor die verbeterd moet worden. Partners moeten naar elkaar luisteren en elkaar verstaan. De laatste stappen zijn het besef oproepen om verandering aan te brengen en het vernieuwde beeld van de relatie naar voren te brengen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken in Utrecht voor een relatietherapeut? Ga dan naar de website voor alle informatie en contactgegevens.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.