Registreren van uren, allemaal digitaal

We kunnen niet anders zeggen dan dat het leven bijna volledig gedigitaliseerd is. We kopen via internet, we zoeken contact met vrienden en bedrijven via internet, we zoeken de weg via internet en noem maar op. Omdat er zoveel via internet gedaan wordt of zelfs moet worden is er bijna niemand meer die er geen gebruik van maakt. Dus waarom zou u niet kiezen voor de makkelijke weg en ervoor zorgen dat uw offertes gemaakt kunnen worden op internet en vervolgens digitaal verstuurd en geaccepteerd kunnen worden?

Workspace

Workspace is de website waar u moet zijn. Niet alleen voor de offertes die hierboven werden genoemd. Ook voor onder andere facturen en urenregistratie bent u op de website aan het juiste adres. Workspace heeft verschillende software programma’s ontwikkeld die het bedrijfsleven qua administratie een stuk makkelijker en sneller laten verlopen. U kunt bijvoorbeeld offertes en facturen maken en digitaal versturen naar de klanten. De klanten kunnen deze vervolgens digitaal accepteren of direct betalen. Voor urenregistratie geldt hetzelfde, ook dit wordt allemaal digitaal geregeld.

Interesse

Als u geïnteresseerd bent in het versnellen en vergemakkelijken van de administratie van uw onderneming, ga dan snel naar de website voor de programma’s van het maken van offertes en facturen en voor het registreren van uren.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.