Dit recreatiepark in Limburg is een aanrader!

Heb je al vakantieplannen? Dan is het een idee om vakantie te vieren in eigen land. Aangezien het deze zomer prachtig weer is, hoef je helemaal niet naar Spanje of Italië. Wij raden je aan om deze zomer door te brengen bij recreatiepark de Leistert. Dit recreatiepark in Limburg is door de ANWB uitgeroepen als topcamping en is maar liefst beoordeeld met 5 sterren. Kortom: als je hier je vakantie gaat boeken dan zul je je zeker vermaken.

Wat kun je doen?
Op deze camping kun je heel veel doen. Zo is er een subtropisch zwembad, bowlingbaan, golfbaan, tennisbaan en ga zo maar verder. Ook de kinderen zullen zich op dit park vermaken. Zo is er voor de kinderen een groot indoor speeltoestel en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Wil je een keer van de camping af? Ook in de buurt valt genoeg te doen. Zo ligt de camping nabij grote steden als Weert, Roermond en Venlo. Hier kun je eropuit gaan naar natuurparken, waar je kunt fietsen of wandelen.

Recreatiepark in Limburg reserveren?
Wil je ook een plekje boeken op dit recreatiepark in Limburg? Neem dan zeker even een kijkje op de website van recretiepark de Leistert. Zo krijg je meteen een goede impressie van het park. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met het park en de medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.