Recreatiepark boeken?

Wilt u uw aankomende vakantie doorbrengen op een recreatiepark in eigen land? Dan raden we u aan om uw vakantie door te brengen bij de Leistert. Hier valt genoeg te beleven, want er zijn een hoop faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Benieuwd wat u allemaal moet weten over dit park? We leggen het graag aan u uit.

Faciliteiten
Zo is er een overdekte Plaza met een indoor speeltoestel, bowlingbalen, een sportcafé, gezellige horecapunten en veel recreatie-activiteiten. Tevens is er een subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en een dagstrand met roeivijver.

Overnachten
U kunt in dit recreatiepark overnachten op de camping of op het bungalowpark in Limburg. U kunt bij laatstgenoemde kiezen voor een chalet, lodge of een tent. Wilt u er zeker van zijn dat er nog een plekje vrij is voor u? Dan adviseren we u om op tijd te boeken. Maar ook als u op het laatste moment beslist om hierheen te gaan dan is er gelukkig nog keuze. Neem een kijkje tussen de last minutes en boek een accommodatie met extra korting.

Meer weten?
Wilt u graag meer weten over dit recreatiepark? Neem dan eens een kijkje op de website van het recreatiepark en ontdek zelf alle mogelijkheden en faciliteiten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.