Raamdorpels nodig?

Heeft u vaak last van regenwater en vocht dat in de onderliggende gevel van een buitengevel loopt? Of wilt u graag een nette afwerking van een buitengevel? Dan zijn raamdorpels de perfecte oplossing!  U kunt bij het bedrijf totaaltegel heel veel diverse mogelijkheden voor raamdorpels vinden. Hier is het meest gekozen materiaal aan raamdorpels de duurzame natuursteen raamdorpels. Middels een handige online calculator op hun website kunt u eenvoudig de prijs van een raamdorpel berekenen. Hierdoor kan er een complete offerte aangevraagd worden. Bij dit bedrijf vindt u echter ook een compleet assortiment aan keramische vloertegels, natuursteen vloertegels en terrastegels! Tevens is er een groot aanbod in keramisch parket voor zowel binnen als buiten. 

Een razendsnelle levering

Totaaltegel beschikt over een eigen zagerij. Dit is erg prettig want zo kunnen ze ook raamdorpels geheel op maat voor u produceren! U levert een schets aan en op basis daarvan worden er raamdorpels geproduceerd. Hoelang de productietijd is hangt af van de grootte van uw order. Echter kunt u doorgaans rekenen op circa één week. Als dat niet snel is!

Kom langs

U kunt altijd langskomen in de showroom van totaaltegel.. Hier helpen de adviseurs u graag verder. Ook kunt u terecht op de website waar u heel veel producten kunt vinden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.