ProQure Pharma voor uw paardenvoer

Bent u op zoek naar food for horses of supplements for horses? Dan bent u hier bij ProQure Pharma goed. De ProQure website bevat voedsel voor paarden ontwikkeld door Mario Blom. U wilt graag dat uw paard gezond is en ook gezond blijft en daar kunt u voor zorgen met de producten van ProQure.

De geschiedenis

Al tijdens zijn studententijd had Mario Blom een speciale belangstelling voor de farmaceutische en chemische kenmerken van geneesmiddelen. Hij was toen al bezig met het ontwikkelen van medicijnen voor zijn eigen vissen en de duiven van zijn vader. Al deze kennis die hij heeft opgedaan tijdens deze periode was ook nuttig na zijn afstuderen. Na zijn studie heeft hij een dierenarts praktijk opgezet. Hij hielp met name bedrijven die met enorme problemen kampten. Met zijn pragmatische en praktische houding zocht hij naar oplossingen. Nu ontwikkeld hij producten voor duiven en paarden, die worden aangeboden op de website van ProQure.

Producten bestellen

Wilt u graag food for horses bestellen? Op de site kunt u rustig het assortiment bekijken en de juiste voeding voor uw paard uitzoeken. Kies voor een gezond en vitaal paard en daarom voor de producten van ProQure. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u het contactformulier op de site invullen en nemen zij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.