Proeven en fonduen in Zaandam

Als u binnenkort lekker uiteten wilt met uw familie, partner of collega’s in Zaandam, hoeft u niet ver te zoeken voor een geschikt restaurant. De menukaart van Proeverij de Koekfabriek is zeer divers. Er wordt eten uit allerlei hoeken gereserveerd. Denk aan Spaanse, Italiaanse en Mexicaanse gerechten. Wat ik u echter het meeste aanraad is het fonduen. U kent nergens anders zo lekker als bij Proeverij de Koekfabriek fonduen in Zaandam.

Eten bij Proeverij de Koekfabriek

Proeverij de Koekfabriek is niet zomaar een restaurant. Dit restaurant heeft vele voordelen. Dit zijn niet alleen de heerlijke 25 diverse gerechten die u kunt vinden op de kaart, maar meer. Bij Proeverij de Koekfabriek wordt met rondes gewerkt. U kunt per ronde één gerecht bestellen, totdat u genoeg heeft gegeten. Naast deze rondes kunt u ook salades, stokbrood en friet bestellen. Deze sidedishes zijn helemaal gratis. De menukaart wordt per seizoen aangepast. Dit geldt niet voor de overheerlijke spareribs, carpaccio en tataki van Tonijn. Hier kunt u het hele jaar door van genieten. Bent u vegetarisch? Geen probleem. Bij Proeverij de Koekfabriek heeft u ruime keuze uit vegetarische gerechten.

Reserveren

Als u wilt reserveren klik dan hier. Op deze pagina kunt u heel eenvoudig uw reservering en alle bijhorende informatie voor de reservering doorgeven. U kunt ook telefonisch contact opnemen voor een reservering als u dit liever heeft. Het telefoonnummer kunt u ook vinden op de website.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.