Poedercoaten bij Straalbedrijf Asten

Als u een metaal- of constructiebedrijf heeft of een bedrijf die machines maakt, heeft u vast veel metalen machines staan. Deze machines zijn duur en u hoopt dat deze machines lang mee zullen gaan, want het aanschaffen van nieuwe machines kost veel geld. Onderhoudskosten zijn ook duur. Voorkomen is beter dan genezen. Laat daarom uw machines beschermen tegen slijtage en vocht. Dit kan door middel van poedercoaten. Dit kan bij een straalbedrijf.

Waarom Straalbedrijf Asten?

Straalbedrijf Asten heeft al 25 jaar ervaring en kennis in het beschermen en mooier maken van al uw metalen machines en stellingen. Deze bescherming gebeurt door middel van een laag poedercoat. Deze coating is zeer dun, zodat de eigenschappen en afmetingen van uw machine behouden blijven. De poedercoat is in verschillende kleuren te krijgen en hiernaast kunt u ook kiezen voor een glanzende of matte laag. Nadat de laag is aangebracht met een elektrostatisch apparaat zal het verhit worden. Na deze verhitting is uw metaal voor altijd beschermd tegen vocht en slijtage. Eventueel kunt u bij de laag hamerslag of structuur effecten aanbrengen. U kunt bij Straalbedrijf Asten hoe dan ook rekenen op een geweldig eindresultaat.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over Straalbedrijf Asten kunt op de website kijken. Hier kunt u een brochure bestellen. Wilt u directe vragen stellen? U kunt op de website ook alle contactgegevens vinden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.