Packstore: sociale werkplaats in Rotterdam

Packstore is een bedrijf wat onder andere de diensten in- en ompakken van doosjes, het monteren van halffabricaten naar eindproduct, het stickeren van artikelen, het inpakken van mailings en het opzetten van afvullen van displays voor u kan uitvoeren. Het bedrijf wordt daarom ook wel een co-packing, fullfilment en logistiek bedrijf genoemd. Zij zijn echter meer dan dat. Door hun Maatschappelijk Verantwoorde manier van Ondernemen, is het ook een sociale werkplaats in Rotterdam.

Wat houdt dat in?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een werkwijze waarbij er rekening gehouden wordt met de mens, het milieu en de maatschappij. Dit betekent bijvoorbeeld dat er ontzettend goed wordt omgegaan met de klanten en met de werknemers en dat er geen giftige stoffen enzovoort in de natuur terecht komen. Voor werknemers geldt dat zij bij Packstore mogen komen werken als zij momenteel een uitkering hebben. Hierdoor krijgen ze een kans om zich weer te ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en zo makkelijker mee kunnen doen in de maatschappij.

Meer weten?

Ga naar de website voor alle informatie over Packstore. U leert hier meer over de werkwijze, maar ook over wat Packstore voor u kan betekenen als u een klant bent. Hier vindt u ook contactgegevens voor het stellen van vragen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.