Packstore: een sociale werkplaats in Den Bosch

We zien verpakking altijd en overal om ons heen. Deze worden gemaakt door verpakkingsbedrijven. Een voorbeeld is Packstore. Dit bedrijf regelt alles voor u als het gaat om verpakkingen. Ze kiezen de juiste verpakking bij uw product, zorgen dat het wordt verpakt en omgepakt en kunnen het product dan zelfs voor u opslaan. Zo zal het bij bijna elk verpakkingsbedrijf gaan in Nederland. Packstore onderscheidt zich echter van alle andere verpakkingen doordat het een sociale werkplaats in Den Bosch is. Dit heeft geen effect op de verpakkingen, maar wel op hoe er met u, de medewerkers en het milieu omgegaan wordt.

Sociale werkplaats

Packstore is een sociale werkplaats die Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt. Dit houdt in dat een bedrijf, zoals bijna elk ander bedrijf, winst wil maken, maar dat hierbij wel rekening gehouden wordt met het een en ander. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de klant en de wensen van de klant. Daarnaast wordt er gelet op hoe er met de medewerkers omgegaan wordt. Iedereen kan komen werken bij Packstore en Packstore helpt hierbij graag om de medewerkers te ontwikkelen binnen en buiten het bedrijf. Verder wordt er nog rekening gehouden met het milieu.

Interesse

Wilt u meer weten over de sociale werkwijze of over de diensten van het verpakken? Ga dan naar de website voor meer informatie en voor het stellen van vragen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.