Nodige inentingen voor de Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek. Als we aan dit land denken, denken we aan het prachtige eiland waarop het zich bevindt. Dan denken we automatisch aan de stranden. Naast stranden heeft de Dominicaanse Republiek geweldige watervallen, stuwmeren, natuurparken en bergen. Als u hier binnenkort naar toe gaat op vakantie zijn dit alle dingen waar u naar uit kijkt. Waar u niet naar uit kijkt zijn de eventuele infectieziektes die u kunt oplopen. Laat u daarom vaccineren in Amsterdam

Inentingen Dominicaanse Republiek

Als u naar de Dominicaanse Republiek gaat heeft u een aantal vaccinaties nodig. Ten eerst wordt u aangeraden door thuisvaccinaties op inentingen te nemen tegen hepatitis A en difterie, tetanus en polio. Dit zijn in totaal 2 inentingen. In bepaalde gebieden van Dominicaanse Republiek kunt u ook besmet raken met buiktyfus, rabiës en TBC. Het is dus afhankelijk van waar u in de Dominicaanse Republiek verblijft of deze vaccinaties nodig zijn. Als u bij de grens van Haïti zit wordt u sterk aangeraden om een vaccinatie te nemen tegen malaria. Verder heeft u nog kans op Dengue, reizigersdiarree en schistosomiasis.

Afspraak

Als u een afspraak wilt maken voor inentingen Dominicaanse Republiek moet u naar de website van thuisvaccinaties gaan. Hier vindt u contactgegevens op een afspraak te maken. Deze afspraak kan gemaakt worden voor waar en wanneer u wilt, zelfs in het weekend en in de avond.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.