NFTO strijdt voor u in het CAO in onderwijs

Arbeidsvoorwaarden zijn voorwaarden tussen een werkgever en een werknemer. Deze worden door beide ondertekend en het is de bedoeling dat iedereen zich hier gedurende de contractperiode aan houdt. De arbeidsvoorwaarden moeten altijd, overal en door iedereen worden ondertekent die een baan aanneemt of weggeeft. Ondanks dat alles zeer duidelijk vermeld staat in de arbeidsvoorwaarden en dat het verplicht is om u hier aan te houden, kunnen er conflicten ontstaan. Als u lid bent van NFTO kunt u hier terecht zodra er conflicten zijn.

NFTO

U kunt als werknemer of werkgever u aanmelden bij CAO. Dit is een overeenkomst tussen werkgever en werknemer. De werkgever worden vertegenwoordigd door een werkgeversorganisatie en de werknemers worden vertegenwoordigd door de Unie NFTO. Dit is een organisatie die opkomt voor de arbeidsrechten van iedereen die werkzaam is in de beroepskolom en het voorgezet onderwijs én natuurlijk lid is van de Unie. Het doel van deze unie is het verbeteren van de kwaliteit, het versnellen van de communicatie en het vergaren van meer kennis, gevoel en ervaring bij onderhandelaars in het CAO. Zo kunnen conflicten beter en sneller opgelost worden waardoor iedereen tevreden wordt.

De website

Op de website van NFTO kunt u alles lezen over de Unie, over het CAO in onderwijs en het laatste nieuws lezen. Daarnaast vindt u ook contact gegevens voor vragen of om lid te worden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.