Kraamcadeau’s bestellen bij Boeketcadeau

Bloemen zijn in elke situatie een goed idee. Of het nou gaat om een mooie gebeurtenis, bijvoorbeeld het behalen van een diploma of een verjaardag, of een treurige gebeurtenis, zoals het overlijden van iemand. Voor elke situatie is er boeket wat bij deze situatie past. Zo heb je bij Boeketcadeau speciale boeketten voor een pasgeborene. Boeketcadeau kan deze bloemen bezorgen bij het ziekenhuis of bij de pasgeborene thuis.

Ook cadeau’s

Zoals de naam van de webwinkel misschien al zegt zijn er naast boeketten ook cadeau’s te vinden. Deze cadeau’s zijn allemaal geschikt voor bepaalde situaties en passen heel goed bij een bos bloemen. Denk bijvoorbeeld aan champagne, chocolade, ballonnen, maar dus ook kraamcadeau’s. Deze kraamcadeau’s zijn bijvoorbeeld knuffels of leuke babypakketjes. Al deze cadeau’s zijn net als de boeketten gewoon te bestellen via Boeketcadeau die vervolgens door Boeketcadeau of een plaatselijke bloemist op de gewenste plek bezorgd worden.

Bestellen

Kijk op de website voor het hele assortiment kraamcadeau’s. U plaatst gemakkelijk de bestelling van de boeketten of cadeau’s. Op de hoofdpagina kunt u zien wanneer uw bestelling bezorgd kan worden als u nu bestelt. Als u het dezelfde dag nog wilt laten bezorgen gebeurt dat niet door Boeketcadeau, maar door een plaatselijke bloemist. Verzendkosten zijn altijd 7,95.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.