Kamperen in Limburg deze herfstvakantie?

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Wilt u er even lekker tussenuit? Dat kan! U hoeft daarvoor helemaal niet naar het buitenland. Nederland heeft ook zoveel moois te bieden. Ga bijvoorbeeld een weekje (of twee) naar de mooie provincie Limburg. Hier verveelt u zich geen moment! Zo kunt u hier genieten van de mooie natuur in maar liefst drie natuurparken. Ook kunt u culturele uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Maastricht. Om lekker te winkelen bent u hier ook aan het juiste adres, tevens kunt u ook naar het Outlet Centrum in Roermond. Om te kamperen in Limburg gaat u natuurlijk naar Recreatiepark de Leistert.

Vijf sterren en de titel ‘Best Camping’.

De camping van Recreatiepark de Leistert heeft maar liefst vijf sterren ontvangen van de ANWB en ook de titel ‘Best Camping’. Dat is ook niet zo verwonderlijk want deze camping beschikt over vele faciliteiten. Zo kunt u hier bijvoorbeeld overnachten met privé sanitair. Of u kunt gaan ‘glamperen’. Bent u benieuwd naar meer informatie over deze twee overnachtingsmogelijkheden? Surf dan naar de website voor meer informatie.

Wilt u boeken?

Wilt u graag gaan boeken? Wees er dan snel bij! Want vol = vol. U kunt een reservering maken op de website van Recreatiepark de Leistert.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.