Kamperen in Overijssel

Heeft u binnenkort vakantie, maar heeft u nog niets geboekt? Een vakantie in de zon hoeft echt niet duur te zijn! Afgelopen tijd hebben we in Nederland heerlijk kunnen genieten van het prachtige weer. Dit is dan ook de uitgelezen kans om nog een vakantie in eigen land te boeken! Wilt u graag kamperen in Overijssel? Dan is Camping Heidepark de perfecte plek voor u! Op deze camping kunt u namelijk even helemaal tot rust komen.

Genoeg uitjes in de omgeving

Bent u bang dat er in de omgeving weinig te doen is? Dan heeft u het mis! Er zijn namelijk genoeg leuke plaatsen in de omgeving waar u naartoe kunt gaan. Hierbij kunt u denken aan Ommen, Dalfsen en Lemele. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met de kinderen een dag naar avonturenpark Hellendoorn te gaan. U hoeft zich dus zeker niet te vervelen!

Bekijk de beschikbaarheid op de website van Camping Heidepark

Bent u benieuwd of er nog plek is tijdens uw vakantie? Ga dan naar de website van Camping Heidepark en klik op “direct reserveren”. Als u nog vragen heeft kunt u uiteraard ook contact opnemen met een van de medewerkers. Wilt u direct naar de site? Klik dan op de volgende link: Kampeervakantie Overijssel.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.