Interieur verwarmen en opfleuren

Ben je bezig met het herinrichten van je woonkamer en heb je het gevoel dat je iets mist? Dat zou goed kunnen. Veel mensen maken er een rommeltje van door een kamer vol te zetten met kleine accessoires en verschillende meubelstukken. Dit kan leuk zijn, maar het zorgt ook voor een chaotische en drukke uitstraling en dat wil je niet. Thuis wil je kunnen rusten en niet afgeleid raken door allerlei spulletjes. Kies daarom voor een paar grote meubelstukken die zorgen voor sfeer en warme (letterlijk en figuurlijk). Kies voor een openhaard of gashaard van Haardenexpert. Warmte gegarandeerd.

Haardenexpert

Haardenexpert, de naam zegt het al, een expert op het gebied van openhaarden en gashaarden. Je kunt hier terecht voor vele verschillende soorten. Zo maak je vaak zelf de keuze voor het materiaal, soort, kleur etc. Wil je een moderne gashaard of juist meer antiek? Het is allemaal mogelijk. Het meest gemakkelijk is om een keer een bezoekje te brengen aan de showroom, maar je kunt je ook eerst online oriënteren om alvast een indruk op te doen.

Contact

Heb je een vraag of is er iets niet duidelijk? Neem dan contact op via het volgende telefoonnummer 055-8200222 of klik hier voor de website.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.