Informatie over mobile iron en applicaties voor bedrijven

Er bestaan miljarden verschillende applicaties voor mobiele telefoons en tablets. Helaas zien we dat er nog steeds te weinig bedrijven gebruik maken van applicaties. Dit terwijl een bedrijf van vele voordelen kan genieten. Denk aan gebruik maken van informatiebronnen binnen ondernemingen waardoor productiviteit wordt verhoogd en samenwerking tussen collega’s wordt bevorderd. Dit allemaal door een aantal simpele maar goed beveiligde en gebruiksvriendelijke applicaties. Deze applicaties worden gemaakt en verkocht door Mite Systems. Klik hier voor de website of lees nog even door voor meer informatie.

Over Mite Systems

Mite Systems maakt goedgekeurde bedrijfsspecifieke- en publieke mobiele applicaties. Dit betekent dat de applicaties speciaal gemaakt zijn voor bedrijven, waardoor ze dus rekening houden met bijvoorbeeld bescherming van vertrouwelijke informatie en gebruiksvriendelijkheid, zodat elke werknemer, met of zonder ervaring met mobiele telefoons, gebruik kan maken van de applicaties. Hoewel de applicaties al bestaan en bruikbaar zijn, stopt Mite Systems niet met het verwerven, distribueren, beveiligen en bijhouden en beheren van de gebouwde mobiele applicaties. Zo blijft er verandering en verbetering zodat uw bedrijf en uw medewerkers optimaal kunnen genieten van de voordelen.

Vragen?

Wilt u mee weten? Dan kunt u naar de website. Hier vindt u alle informatie over Mobile Iron en vindt u de contactgegevens om vragen te stellen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.