Hulp van Carent

Gaan u en uw partner scheiden? Het is dan belangrijk dat u een echtscheidingsconvenant laat opmaken. Daarnaast moeten er natuurlijk nog veel meer belangrijke zaken worden geregeld. Het is begrijpelijk dat u dat niet allemaal alleen kan en hulp van een professional is dan erg fijn. Bij Carent helpen ze u bij uw scheiding. Zo stellen ze samen met u een convenant, op worden andere zaken besproken en wordt u begeleid bij uw scheiding.

Een echtscheidingsconvenant

In een echtscheidingsconvenant wordt vastgelegd wat de afspraken tussen beide partijen zijn. Op deze manier komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Omdat iedere scheiding anders is en  een ieder andere hulp kan gebruiken, zorgen ze bij Carent voor begeleiding op maat. Carent neemt voor u veel werk uit handen tijdens een echtscheiding. Wanneer er kinderen betrokken zijn bij de scheiding, komen er nog meer zaken bij kijken. Bij Carent werken ze samen met een kindercoach. Deze coach begeleid de kinderen bij een scheiding.

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Carent en wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Carent en zij bespreken graag met u de mogelijkheden. Ook kunt u naar de site gaan voor meer informatie.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.