Hulp tijdens én na uw bevalling

Wilt u zorg op maat wat betreft de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd? De onderneming die u zoekt is Otis, Verloskundigenpraktijk Den Haag. Verloskundigenpraktijk Otis wil alleen maar het beste voor u en uw gezin. Otis helpt u om verschillende dingen te regelen. Zo helpt Otis bij het erkennen van het kindje wanneer u niet getrouwd bent. Daarnaast regelt Otis de inschrijving in een ziekenhuis en ook de kraamzorg regelt Otis.  

U bevalt, en nu?

De tijd is aan gebroken en u gaat bevallen. Ook hierbij helpt Otis u verder. U moet aan geven wat u wilt, en wij helpen u hierbij. Zo moet u ons aangeven welke voorkeur u heeft qua bevalplan, wat u wilt doen om met de pijn om te gaan en of u nog vragen heeft over het bevallen. Na het bevallen biedt Otis u nog een nacontrole aan, de controle is niet verplicht maar wij raden het u aan zodat wij kunnen kijken of u bent hersteld van de bevalling.

Een verloskundige van Otis inschakelen

De keuze gemaakt om er voor te kiezen een verloskundige Den Haag van Otis in te schakelen voor uw zwangerschap? Voor afspraken kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers. Daarna kunt u langs komen op een van onze adressen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.