Houtlook tegels voor binnen en buiten

Een super goed alternatief voor een echte houten vloer zijn houtlook tegels. U kunt houten tegels vinden bij totaaltegel. Zij hebben een heel mooi assortiment aan houtlook tegels. Houtlook tegels zijn heel erg eenvoudig in het onderhoud, ook zijn ze helemaal niet van het echte werk te onderscheiden. Middels levensechte prints en de natural touch van de tegels kunt u ook nauwelijks voelen dat het hier niet gaat om een echte vloer. Ook kunt u een houtlook tegel heel makkelijk stofzuigen en dweilen. U hoeft de houten vloer dus niet in de lak te zetten, te boenen of wat dan ook! Gaat veel sneller zo. 

Ook voor buiten 

Ook bij totaaltegel vindt u houtlook tegels voor buiten, dit in diverse kleuren en afmetingen. U kunt nu ook de warmte en de natuurlijke uitstraling van een houten vloer naar buiten halen. Houtlook tegels blijven buiten mooi op kleur, krassen niet en zijn antislip. Vaak kunt u houtlook tegels van binnen naar buiten doorleggen. Dit geeft een mooi en een uniek geheel!

Meer informatie bekijken

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van totaaltegel. U bent ook van harte welkom in de showroom. Hier kunt u advies opvragen en samples meenemen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.