Houtlook tegels zijn net echt

Een echte houten vloer is een waar pronkstuk in iedere woning. Ze schittert u tegemoet bij binnenkomst. Er valt niet over te twisten: niets gaat boven het echte werk. Maar een goede twee plek wordt ingenomen door houtlook tegels. Het is bijna een nek-aan-nek race. Waarom? Een houten vloer is natuurlijk geweldig. Maar ze vraagt ook om veel onderhoud. Wat dacht u van het elk jaar weer de vloer in de lak, de boen en de olie zetten? Dit is noodzakelijk, anders wordt de houten vloer er niet mooier op. Met houtlook tegels van totaaltegel hoeft dit nooit meer. De vloer is heel erg eenvoudig schoon te houden. Water en een doekje volstaan. Wel de lusten, niet de lasten! Ideaal toch!?

Houtlook tegels zijn net echt!

Tegenwoordig zijn de technologieën zo vergevorderd dat een houtlook tegel nauwelijks van een echte houten plank te onderscheiden is. Zelfs de structuur is praktisch hetzelfde. U voelt de nerven in de houtlook tegel. Daarnaast zijn de houtlook tegels van totaaltegel verkrijgbaar in diverse tinten. Van lichtgrijs tot donkerbruin.

Assortiment aan houtlook tegels

Totaaltegel kijkt altijd naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels. Ook wanneer het aankomt op houtlook tegels. Hierdoor is hun assortiment prachtig! Bent u er benieuwd naar geworden? Bekijk het gerust op de website van totaaltegel.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.