Houd ook jezelf een spiegel voor met relatietherapie

Hebben jij en je partner regelmatig problemen in de relatie? Dat hoeft echt niet te betekenen dat je er direct een punt achter moet zetten. Er zijn diverse uitwegen om hier samen uit te komen. En deze kansen hoef je alleen maar aan te grijpen. Relatietherapie heeft al voor veel mensen een uitkomst geboden. Het klinkt misschien wat zwaar op de hand. Maar een expert kan vaak inzicht bieden in vastgelopen patronen in bijvoorbeeld de communicatie. Door hier zicht op te krijgen kan je deze patronen doorbreken en samen verder gaan. Voor relatietherapie in Utrecht kan je terecht bij Reëel.

Waarom relatietherapie een goed idee is

Een relatie heb je niet alleen, die heb je samen. En omdat je langere tijd met elkaar doorbrengt is het logisch dat ieder een bepaalde rol aannneemt binnen de relatie. Deze rollen staan niet vast en kan je veranderen. Soms is dat nodig om problemen te ondervangen. Daarnaast kan relatietherapie je een spiegel voorhouden. Hierdoor krijg je ook inzicht in je eigen gedrag en welke invloed dit heeft op de ander.

Neem contact op met Reeel!

Ga je graag aan de slag? Neem contact op met Reeel en ga aan de slag met de relatietherapie in Zeist. En wie weet heb jij straks weer een bloeiende relatie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.