Het vloerenhuys Maerssens onderhoudt en legt parket

Maerssens vloerenhuys is een bijzonder bedrijf. U kunt hier terecht voor het aanschaffen en laten leggen van nieuw parket, maar ook voor het onderhouden van uw reeds aangeschafte parket. Dit gebeurt op een speciale manier. Het vloerenhuys Maerssens werkt op een zeer traditionele ambachtelijke wijze. Deze manier van werken wordt generatie op generatie doorgegeven in het familie bedrijf en geleerd aan het opgeleide personeel. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief goede spullen waardoor u altijd een fantastisch eindresultaat krijgt.

Waarom onderhouden?

Het is niet onbekend dat parket vloer op een gegeven moment slijtage begint te vertonen. U hoeft gelukkig niet een lange zoektocht naar nieuw parket te beginnen. U kunt uw parket ook laten onderhouden. Dit betekent dat het onder andere geschuurd wordt en opnieuw wordt gelakt. Zo komt u parket er als nieuw uit te zien. Dit kan Maerssen vloerenhuys voor u doen. Ook dit gebeurt op een traditionele ambachtelijke manier. Al uw wensen kunnen met Maerssen vloerenhuys worden besproken.

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over de werkwijze van dit familiebedrijf? Wilt u vragen stellen f het laten schuren van uw eiken vloer? Of wilt u misschien tóch niet parket aanschaffen? Ga dan naar de website voor alle informatie en contactgegevens.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.