Heeft u pijn aan uw hiel?

Heeft u pijn aan uw hiel? Dan kan dat komen doordat u een hielspoor heeft. Een hielspoor is een uitsteeksel van het bot bij uw hiel. Zodra dit geïrriteerd raakt en tot pijn lijdt wijst dit op een ontstoken peesplaat die aan het pot in uw hiel verbonden is. Omdat u natuurlijk elke dag de hele dag op uw voeten staat en loopt is het goed om er zo snel mogelijk iets aan te doen.

Hoe kom ik er vanaf?

De oorzaak voor hielspoor is niet geheel duidelijk. Een paar aannames zijn dat het komt door schoeisel wat niet goed zit. Vooral tijdens het sporten heeft dit invloed. Om het te voorkomen is goed stevig schoeisel dus een goede optie. Als u het al hebt en er vanaf wilt is het een goed idee om te kiezen voor speciale therapie sokken van Podozorg. Dit is een stuk goedkoper dan naar een specialist gaan voor verschillende behandelingen, die vaak niet eens (geheel) werken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de producten van Podozorg die kunnen helpen bij het genezen van uw voet? Ga dan nu naar de website voor alle informatie over de verschillende producten en kwalen en om deze producten direct te bestellen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.