Health and Healing voor een gezond lichaam

Om lekker te kunnen leven en goed in je vel te zitten is het ook belangrijk om blij te zijn met je lichaam. Een pijnelijk bewegingsapparaat kan weer leiden tot andere klachten en zo ontstaat er een neerwaartse spiraal. Gelukkig is er ook iets aan te doen, namelijk een bezoek aan de fysiotherapeut. Een goede fysiotherapeut in Zutphen is het Heelhuus. Hier kan je terecht voor goede begeleiding opweg naar gezond- en fitheid!

Meerdere therapeuten in één praktijk!

Om je de optimale begeleiding te kunnen geven beschikt de praktijk over meerdere therapeuten die allemaal gespecialiseerd zijn in verschillende zaken. Je kan er bijvoorbeeld terecht voor reguliere fysiotherapie maar ook manuele therapie of voor chronische pijn. Vaak zijn lichamelijke klachten een samenwerking van verschillende factoren en door meerdere therapeuten hiernaar te laten kijken kan je optimaal worden behandeld. Lijkt je dat ook wat? Breng een bezoekje aan de fysiotherapeut en wie weet geniet jij straks ook van een goede behandeling van je klachten.

Neem contact op met het HeelHuus

Het Heelhuus staat klaar om ook jou te behandelen. Hiervaan kan je contact met ze opnemen via de website. Wil je meer weten? Surf naar de website, daarvoor klik je hier!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.