Grondwaarde berekenen

Wil jij weten wat jouw grond waard is, maar heb je geen idee hoe je dit moet regelen? Bij De Brug Taxaties kunnen ze jou hier zeker verder mee helpen. Bij De Brug Taxatie werken de juiste mensen om jou te voorzien van advies op maat op het gebied van taxaties, planeconomie en grondzaken. Klik hier voor meer informatie.

De Brug Taxaties

Met al jarenlang ervaring heeft De Brug Taxaties de nodige ervaring opgedaan om particulieren en zakelijke klanten te voorzien van advies. Zij kunnen jou adviseren over grondbeleid en gaan snel, probleemloos en praktisch te werk. Door deze snelle manier van werken ben je ervan verzekerd dat je niet wordt opgelicht. Zelf proberen is geen optie, omdat bij het berekenen van bijvoorbeeld grondwaarde veel verschillende facetten komen kijken.

Meer informatie

Voor meer informatie over planeconomie, grondexploitatiewetten etc. wordt je doorverwezen naar de website. Hier vindt je alle informatie die je nodig hebt. Mocht er toch iets nog niet helemaal duidelijk zijn of heb je een vraag en/of opmerking? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met De Brug Taxaties.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.