Gietvloer uit Limburg voor strakke en moderne uitstraling

In tegenstelling tot vroeger is er nu ontzettend veel keuze in vloeren. Waar vroeger nog alle vloeren van hout waren en hooguit een gekleurd kleedje erover hadden, zijn er nu ontzettend veel verschillende kleuren, soorten en materialen die een vloer maken tot wat hij is. Dit is fijn, omdat u nu kunt kiezen voor iets wat u erg mooi vindt. Het maakt echter de keuze voor een vloer niet makkelijker. Gelukkig kunt u genoeg vinden op internet over de vloeren. Zoals in dit artikel over de beton-cire gietvloer in Limburg.

Over de beton-cire gietvloer

Zoals de naam al zegt wordt deze vloer gegoten. Dit kan met verschillende materialen, waar beton-cire er één van is. Het gieten van dit materiaal gaat als volgt. Er wordt op een nauwkeurige en precieze manier laag voor laag gegoten totdat er ongeveer 3 mm boven op elkaar komt. Afhankelijk van de ondervloer, de wensen en de mogelijkheden kan dit dikker of dunner worden. Deze manier van ‘leggen’ zorgt voor een zeer strakke vloer. Voordelen die hieruit voortkomen zijn een modern en strak design, een vloer die zorgt voor rust en geluidsdemping en een vloer die heel erg makkelijk schoon te houden is.

Overtuigd?

Wilt u graag een gietvloer uit Limburg aanschaffen? Ga dan snel naar de website van Vloerservice Limburg of kom langs in de showroom.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.