Geweldscommunicatie

Communiceren is erg lastig. Het klopt dat iedereen gedurende de hele dag met elkaar communiceert, maar de manier waarop klopt niet altijd. Elk mens is een ander individu met eigen interesses, maar ook normen en waarden. Deze normen en waarderen bepalen voor een gedeelte op welke manier je je informatie verwerkt en hoe je daarop reageert. Om beter te leren reageren op anderen kun je een training volgen bij Vine Coaching. Klik hier voor de website.

Vine Coaching

Bij Vine Coaching worden er worden er verschillende trainingen gehouden die jou helpen te communiceren en te anticiperen in verschillende situaties. Deze trainingen zorgen ervoor dat naast jij zelf beter leert communiceren, ook anderen beter leert begrijpen door hun lichaamstaal te lezen. Dit is erg belangrijk. Niet alleen in je privé leven, maar ook in het zakelijk leven waarin communiceren erg belangrijk is.

Interesse

Heb je interesse in een training van Vine Coaching? Neem dan gauw contact op of bekijk de website voor meer informatie. Zo heeft Vine Coaching trainingen voor verbindende communicatie voor zowel particulieren als bedrijven. Bij vragen en/of onduidelijkheden kun je contact opnemen via het volgende telefoonnummer: (030) 215 50 60.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.