Gevelreclame van Bosman Reklame

Heeft u een gevel en wilt u deze graag een stevige opknapbeurt geven? Heeft u al nagedacht over de mogelijkheden van gevelreclame? Bosman Reklame legt u deze mogelijkheden graag uit! Zij kunnen uw huisstijl op een professionele en goede manier vertalen op uw gevel. Hiervoor gebruiken ze onder meer professionele en gespecialiseerde frees-, laser- en snijapparatuur. Daarmee kunnen ze allerlei reclame-uitingen vervaardigen van diverse materialen. Bijvoorbeeld RVS, geanodiseerd aluminium, acrylaat, celkern en volkernmateriaal. Dit kan eventueel ook in combinatie met belettering in folie: uw wens staat centraal. 

De mogelijkheden van Bosman Reklame op een rij

Welke mogelijkheden zijn er allemaal vanuit Bosman Reklame? Allereerst kunnen ze uw woord- en beeldmerk mooi op een afstand tegen de gevel monteren. Dit doen ze middels blind verlijmde afstandsnoppen of met aangeschoten draadeinden aan de achterzijde. Ook kunnen ze fraaie verlichting toepassen in de vorm van exclusieve lightline-systemen of mooie gebogen spots. Een mooie manier om uw gevel op een chique manier aan te lichten. Het installatieteam van Bosman Reklame is zeer ervaren en staat graag voor u klaar!

 

Bekijk de voordelen online

Bent u benieuwd geworden naar de voordelen van Bosman Reklame? U kunt ze allemaal online bekijken op de website van dit bedrijf.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.