Financial lease bij Goedlenen

Als eigen ondernemer weet u wel hoe zwaar het is om in deze tijden van crisis alle eindjes aan elkaar te knopen. U heeft nog een klein spaarbedrag op de bank staan voor noodgevallen, maar uw auto is zojuist kapot gegaan. Als u het geld van uw spaarrekening afhaalt om een nieuwe auto te kopen heeft u geen enkele reserves meer voor andere noodgevallen. Gelukkig kunt u dankzij Goedlenen een Financial lease lening afsluiten. Hierdoor kunt u uw spaargeld op uw rekening laten staan, maar kunt u toch in een auto rijden om van- en naar de klanten te komen.

Profiteer van een laag rentetarief

Veel ondernemers zijn bang voor een hoog rentetarief als ze een lening afsluiten. Bij Goedlenen is dit gelukkig niet het geval. Hier kunt u namelijk al een Financial Lease lening afsluiten tegen een rentepercentage van nog geen 6 procent! U hoeft daarnaast niet bang te zijn voor kleine lettertjes. Goedlenen houdt van transparante communicatie zodat u niet bang hoeft te zijn voor eventuele bijkomende kosten.

Online uw Financial leasebedrag uitrekenen

Bent u benieuwd wat uw maandbedrag zou zijn? Ga dan naar de website van Goedlenen en reken uit wat uw maandelijkse tarief zou zijn. Hierbij kunt u zelf aangeven hoe hoog u de lening wilt hebben en welke looptijd uw voorkeur heeft.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.